Vad är lätt?

Det är betydligt lättare att köra in sig på en MC än en kamera!




I morgon måste allt fungera fotomässigt!


Jävla fest blev det iaf......

Jag hade i inbjudan fått välja menyn. Så höll jag på att missa tiden, SUCK.
En timme innan, stod jag på VADET med DAKAREN. Har man
"grus mellan tårna" tappar man både tid och rum.
Hur som helst, det blev lite "gränsöverskridande" till Stockholm, vilket gjorde att jag hann
i tid, sånär som på 20 minuter.
Hittade en "flarra" 18 årig Whisky hemma i skåpet och det blev ett antal "wirrar" innan maten.
T.o.m. för mig, osaliga, nära nog nykterist.
Stefan visste att jag var på "hojen" så han förhalade sin kokkonst efter bästa förmåga.
Kokkonsten är det, det har jag läst om i ett antal internationella matidningar, vilka lovordat Stefan.
Väl till bords bjöds på en "superb" middag.

Dagen till ära var hans matlagningskonst på topp.
Han "kokade skjortan" av både sig själv oss runt bordet.
   

  
Måltiden avslutades med en delikat "flamberad" frukt o glass variant,
SÅ DJÄVLA GOD.
Värden Zac, plockade fram "värsta" Tokaiern till desserten. TACK!!

Tack Stefan för Dina matkunskaper!
Tack Zac för initiativet!
Tack kamrater för det trevliga sällskapet!

Slutligen, TACK LANDSTINGET som lånade ut respiratorn till rehabiliteringen!


Prisbelönt kock



Stephan, Internationellt prisbelönt kock, är tillbaka i Stockholm.
Det innebär herrmiddag på Lördag.


Brukar  bli en femrätters, 5 timmars kulinarisk 5-stjärnig resa.
Undra om Zac tar fram sin %-stjärniga Tokaiyer?

För övrigt höll jag på att kasta en Litografi idag.
När jag "ramade" av den hittade jag dokumentationen, från 1954 på baksidan.
Trodde ramen var värd mer än "bilden."

Produktiv konstsnär! Men icke oansenligt värde?
Får kolla vidare:

Imorgon blir det ytterligare en kamera till samlingen.
En "minisystemare" med S-kapacitet.

G.S.


Konstiga namn?





Visste inte hur vi skulle uttala namnet på Pizzerian.
Vi var dock rörande överens om vad det var som skulle "passa."


Grus o Asfaltstouring den 26/9



"Projektledaren" ger Hasse lite info

Så här skall vi åka! Här ändras ingenting :-)


Nu kör vi, FÖLJ MIG

  
   

     

 
Deltagarbilder
     
"Projektledaren" och hennes assistenter

   
Starten

Mikael Fored har "hojvis" hittat hem

    
  
Startade med lite kul asfalt


  





Här står den "perfa" grushojen och pustar ut. 



Grönlund´s Golfrestaurang i Allmunge
  

Dags för etapp 2



Mätta och belåtna
  




Projektledaren på Vadetgrus

"Doktorn"

"Doktorinnan"

En glad "projektledare" efter en lyckad dag



och två "hjälpryttare" som var med innan "färgfilmen" fanns


RSS 2.0