Jävla fest blev det iaf......

Jag hade i inbjudan fått välja menyn. Så höll jag på att missa tiden, SUCK.
En timme innan, stod jag på VADET med DAKAREN. Har man
"grus mellan tårna" tappar man både tid och rum.
Hur som helst, det blev lite "gränsöverskridande" till Stockholm, vilket gjorde att jag hann
i tid, sånär som på 20 minuter.
Hittade en "flarra" 18 årig Whisky hemma i skåpet och det blev ett antal "wirrar" innan maten.
T.o.m. för mig, osaliga, nära nog nykterist.
Stefan visste att jag var på "hojen" så han förhalade sin kokkonst efter bästa förmåga.
Kokkonsten är det, det har jag läst om i ett antal internationella matidningar, vilka lovordat Stefan.
Väl till bords bjöds på en "superb" middag.

Dagen till ära var hans matlagningskonst på topp.
Han "kokade skjortan" av både sig själv oss runt bordet.
   

  
Måltiden avslutades med en delikat "flamberad" frukt o glass variant,
SÅ DJÄVLA GOD.
Värden Zac, plockade fram "värsta" Tokaiern till desserten. TACK!!

Tack Stefan för Dina matkunskaper!
Tack Zac för initiativet!
Tack kamrater för det trevliga sällskapet!

Slutligen, TACK LANDSTINGET som lånade ut respiratorn till rehabiliteringen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0