Motorcykeltankar den 13 september

En kommentar efter Helikopterolyckan kom från en av arbetskamraterna.
FÖR FAN KOM TILLBAKA! Tänk om man kunde vrida klockan tillbaka.
Skulle vilja det för alla anhöriga och inblandades skull.
Det som förvånar mig , är att man inte, 2007 använder flygande enheter, vilka  är utrustade med SVART LÅDA.

Minst lika illa berörd blev jag av Roger Sjögrens död. Kom för mig oväntat. Tråkigt när en så glad prick lämnar in. Roger, DU kommer med all säkerhet skapa en festlig tillvaro för de som anlänt innan Dig. Ha det Roger!

Påstår inte att Centerpatister är korkade, skulle dock inte säga emot om någon påstod det.
Miljöministern bl.a måste få insikt i vad en MILJÖBIL är för något.
Dagens varning om Dieselbränsle kan inte bara ryckas ur sitt sammanhang. En modern DIESELBIL med partikelfilter släpper inte ut tillnärmelsevis så mycket gifter som en bensindriven motsvarighet.
Vad gör Carlgren? Jo han höjer Dieselskatten med 44 öre/litern även för bilar med partikelfilter.
Äldre Dieslar får fordonskattelättnader och moderna Dieslar för höjningar!
Bensinskatten  höjs med 15 öre/litern och det är väl OK. Men miljöbilar undantas.  Nu kommer frågan, vad är en miljöbil. Ingen motorkunnig ställer upp på dagens klacificering. Hur miljövänligt är det att köra på Brasilienframställd sockerrörsetanol? Dels blir bränsleåtgången 15% högre, dels driver vi våra bilar på livsmedel vilket skulle varit nyttigare i hungriga magar, än i bilköerna i Stockholm.

Vi har fått en ny minster! Stackarn skall nu genomgå pressens Stålbad.
Känner Ni någon som inte tangerat den "svart/grå" världen! Här ttycker jag journalisterna gör ett skitjobb.
Helt uppenbart för att sälja lösnummer! Eller kan man misstänka att Journalister är lika långt från verkligheten som våra politiker.

Mickan, vilken går i väntans tider ringde häromdagen. Hon börjar bli otålig så här på graviditetens sista dagar.
Men vi skojade om att CARMEN ville var kvar i magen så länge som möjligt. Det politska klimat gör att hon inte känner någon brådska.
Otroligt nog hörde jag en bokresention  på samma tema idag. En "blivande" ville inte komma ut för än apartheidregimen var avskaffad. apartheid var dock för några år sedan, men som sagt det var en bok.
Steve Biko, apartheidmotståndaren vilken misshandlades till döds i fängelset året innan regimen störtades verkar dock var glömd. Dagens ungdom verkar bara känna till TRÖJLOGGAN Steve Biko, inte mannen bakom namnet. Men femton år är en lång tid om man bara är tjugo.

Försäljningen på Systembolaget har ökat med god marginal. Anitar Steen tycker det är glädjande då detta förmodas ge en bättre kontroll på hur det konsumeras. Steen tycker jag ibland får oförtjänt kritik, ofatst för att hon är gift med Göran Persson. Kärleken är blind, men i sin yrkesbana tycker jag att hon är kompetent. Vad gäller äktenskapet konstaterar jag bara, MAN KAN INTE VINNA JÄMNT. Men det har jag egentligen inga synpunkter på. Anitra Steen påstår att köpkraften har ÖKAT MED 5%, tydligen går det bra för oss svenskar.

Norge har haft Fylkesval/Kommunalval. Deras sossar rasade rejält. Jag förstår varför. Efter valet påstår man att man inte nått ut till väljarna i valdebatten. Kanske var det det man gjorde, därför fick de så dåligt röstantal.
Sossarna både i Norge och Sverige borde nog fundera på, VAD SKALL VI STÅ FÖR FÖR POLITIK?
Idag verkar det inte finnas någon klar ambition att tala KLARSPRÅK. tror sjutton att väljarna sviker.
Fremstegspariiet (Norges SD????) är nu näst största partiet! Någon som blir förvånad om SD i kommer in i riksdagen 2010?
Tror att Journalist och Politikerkåren lever ganska långt ifrån vardagsverkligheten. Man vill tro, utan att veta vad Svenska folket tycker. Ständigt gör man felaktiga bedömmningar.

Veckans SUPERMUPP blir iaf utan konkurrens: MILJÖMINISTERN

Fort slarvigt och fel. Skrivit på en motorcykelsadel i alldeles för hög fart enligt vägverket. 78% av det jag skrivit har gått för fort!
GOD NATT!

PS. Sågen "halvtuff" sportbil idag. Tillverkad i ett ex. Vi bilägare gjorde ett reportage om "skrotet."
Ganska snygg men lite för mycket KITCAR. Dock satt det en SAAB-knota i...men...oljefläcken tyder på att den verkar lite hafsbyggd.
image188


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0