Snabb väderväxling! 1:a advent.


Klockan 1230.

Klockan 1330.

Klockan 1400.

Klockan 1415.
Zac kom upp med en "bunt" intressanta bilböcker. Tack!

Nu blir det äkta Skotsk Haggis och en "läseftermiddag," med Svea på armen.

Hojåkat får tyvärr vänta!


Kommentarer
Postat av: Bo Asplind

Fråga: vad är "HAGGIS", går det att äta o isf hur gör man innehåll o de?

2009-12-01 @ 13:00:58
Postat av: Bo Asplind

Fråga: vad är "HAGGIS", går det att äta o isf hur gör man innehåll o de?

2009-12-01 @ 13:02:07
Postat av: Bo Asplind

Fråga: vad är "HAGGIS", går det att äta o isf hur gör man innehåll o de?

2009-12-01 @ 13:03:20
Postat av: Bo Asplind

Fråga: vad är "HAGGIS", går det att äta o isf hur gör man innehåll o de?

2009-12-01 @ 13:04:11
Postat av: Bo Asplind

Fråga: vad är "HAGGIS", går det att äta o isf hur gör man innehåll o de?

2009-12-01 @ 13:04:36
Postat av: Bo Asplind

Fråga: vad är "HAGGIS", går det att äta o isf hur gör man innehåll o de?

2009-12-01 @ 13:05:54
Postat av: Bo Asplind

Fråga: vad är "HAGGIS", går det att äta o isf hur gör man innehåll o de?

2009-12-01 @ 13:05:58
Postat av: Bo Asplind

Fråga: vad är "HAGGIS", går det att äta o isf hur gör man innehåll o de?

2009-12-01 @ 13:06:40
Postat av: Bosse

Scottlands nationalrätt! Inälvsmat kokade i "fårmage."

På Goman kallar man det pölsa!!!! I runda slängar samma sak!

2009-12-01 @ 20:04:57
URL: http://m
Postat av: Bo Asplind

Pölsa i orginal är lungmos i kramfors. men tack ska prova HAGGIS snarast. tack

2009-12-03 @ 20:57:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0